Ozonul si sanatatea

Stii ca in prezent putine lucruri iti pot afecta sanatatea mai tare decat aerul murdar din spatiile inchise?

    Conform statisticilor o persoana obisnuita poate petrece pana la 90% din timp in spatii inchise, atat acasa cat si la munca.

Datorita timpului mare pe care il petrecem la interior, a lipsei de ventilatie si circulatie eficienta a aerului, si a unei varietati de alti factori, aerul din spatiile inchise poate fi uneori mai rau decat ceea ce respiram in natura, fie ea si poluata.

Potrivit Agentiei de Protectie a Mediului (EPA), aerul din spatiile inchise este cu peste 50% mai poluat decat cel din spatiile deschise.

    Copiii, batranii si persoanele cu boli – cei care au o mai mare nevoie de aer curat – sunt adesea fortati sa petreaca mai mult timp in spatii inchise. De aceea, indirect, un purificator bun care sa trateze aerul este atat de important. Vital, dupa parerea noastra!

Stii ca ai nevoie de purificarea aerului daca dupa cateva ore petrecute la interior te simti obosit, fara putere de concentrare, simti mirosuri ciudate, aerul miroase a invechit, lipseste miscarea aerului sau devine evidenta o umiditate excesiva a acestuia.

Simplu spus – te-ai simti mai bine afara!

Noi insa, recomandam aerisirea spatiului, utilizarea unui dispozitiv de filtrare al aerului si implicit folosirea unui generator de ozon pentru dezinfectare si purificare!
In privinta ozonizarii aerului, poti alege un model de generator de ozon din cele produse de OxyCare, ne poti contacta prin telefon sau formularul de contact pentru consultanta gratuita, iar in cazul in care iti este clar ce doresti de la un generator de ozon, ne poti scrie detaliind cerintele tale, solicitand o oferta personalizata.

In cazul in care doresti mai multe detalii si vrei sa afli daca ai nevoie de un generator de ozon, continua sa citesti De ce ai nevoie de un generator de ozon!

Ozonarea aerului

In cazul in care detii deja un generator de ozon, il setezi pe functia pornit pentru 15-30-60 de minute (in functie de spatiul utilizat si caracteristicile aparatului) si parasesti camera.
La revenire vei percepe un miros proaspat si revigorant, ca dupa ploaie – si stii ca ai scapat de mirosuri neplacute, microbi, gaze, spori, mucegaiuri si o multime de alte substante contaminate.

Simplu, nu-i asa? 🙂

Ozonarea apei

Pe langa tratarea aerului cu ozon in vederea purificarii acestuia, beneficiile utilizarii apei ozonate sunt mai putin cunoscute. Nu vom trata pe larg acest subiect aici, Apa ozonata avand deja un articol dedicat, insa putem sublinia parerea noastra: apa ozonata aduce un plus consistent de beneficii atat la utilizarea in sanatate (consum si uz extern) cat si in curatenie, industria alimentara, industria medicala, agricultura, s.a. Mult mai multe detalii puteti obtine citind articolul Aplicatiile ozonului.

Concluzie:

  1. Fii atent la calitatea aerului pe care il respiri, 
  2. Dezinfecteaza regulat spatiile in care iti petreci timpul, si
  3. Bucura-te de beneficiile apei ozonate.

Asa arati ca ai grija de sanatatea ta si a celor dragi. In plus ai grija si de Natura pentru ca utilizezi o metoda naturala, 100% ecologica si care nu produce reziduuri sau alti compusi chimici derivati.
Alatura-te OxyCare facand lucrurile Cu dragoste pentru Om si pentru Natura!

Vrei sa afli ce este ozonul? Continua sa citesti articolul Sa vorbim despre ozon!