Ozonul in tratarea COVID-19

Suntem des intrebati ce efect are ozonul asupra coronavirus COVID-19 ..

Raspunsul nostru este unul transant.

Relatia dintre coronavirus COVID-19 si ozon este una distructiva!

La propriu!

Dar sa elaboram ..

Inainte de toate trebuie sa retinem ca virusurile nu sunt organisme vii, ci bio-molecule complexe care au nevoie de o celula vie pentru a fi activate.
Asemenea majoritatii virusurilor respiratorii, COVID-19 poate ramane activ pe diverse suprafete pentru o anumita perioada de timp. Asta inseamna ca pentru o durata insemnata de timp, potentialul de activare al coronavirusului COVID-19 la patrunderea in organism ramane foarte mare daca nu se iau masuri de protectie.
Astfel, pentru a creste gradul de siguranta in lupta cu acest virus, singura arma la indemana in acest moment este dezinfectia zonelor si obiectelor care vin in contact cu multi/ diversi oameni, indiferent daca prezinta sau nu semne ca au fost infectate.
Iar o metoda insuficient cunoscuta dar din ce in ce mai apreciata este utilizarea ozonului.
Efectele antipatogene ale ozonului s-au dovedit de cateva decenii. Actiunea sa distructiva asupra bacteriilor, virusurilor, ciupercilor si a multor specii de protozoare, serveste ca baza pentru utilizarea sa din ce in ce mai mare in domeniul medical, HORECA, industria alimentare, dezinfectarea rezervelor municipale de apa din orasele din intreaga lume si multe altele.

Virusurile sunt particule mici, independente, construite din cristale și macromolecule. Spre deosebire de bacterii, acestea se inmultesc numai in interiorul celulei gazda. Ozonul distruge virusurile prin difuzarea prin stratul proteic in miezul acidului nucleic, ceea ce duce la deteriorarea ARN-ului viral. Odata ce fragmentul lipidic al virusului este fragmentat, ADN-ul sau ARN-ul sau nu poate supravietui.

In concluzie:

Relatia dintre coronavirus si ozon este una distructiva! Si continuand exprimarea cu ton dramatic, nu-i vorba doar de coronavirus (in mod special). Acesta este felul de a fi al ozonului – el distruge prin oxidare compusii organici cu care vine in contact, deci poate deveni aliatul perfect in intretinerea unei sanatati bune.

Retine: este una dintre acele relatii in care rolul tau poate fi acela de cupidon. Iar incurajarea pe care ti-o fac este una cat se poate de sincera: adu-i impreuna spre binele nostru al tuturor ozonul si covid-19

*Nota: Prezentul text nu a fost scris cu experienta specialistului care a cercetat cazul intr-un laborator sau prin teste concrete, ci in incercarea de a condensea informatie valida din diferite surse intr-un raspuns logic, scurt si usor de abordat.